canon.jpg
canon.jpg

Reel


SCROLL DOWN

Reel


 

About


About


 

 

 

UW MERK MAG GEZIEN WORDEN.

HOUSE OF YELLOW IS EEN CREATIVE CONTENT AGENCY MET EEN ROEPING OM MENSEN, BEDRIJVEN, PRODUCTEN EN DIENSTEN ZICHTBAAR TE MAKEN.

 

we hebben jarenlange ervaring met videoproducties, social media campagnes, fotografie en web development. festivals, winkelcentra, energiedrankjes en zelfs sinterklaas vertrouwden op ons om zich beter zichtbaar te worden.

KWALITATIEVE CONTENT IS MEER DAN EEN EERSTE INDRUK, HET ZORGT DAT KLANTEN U HET BESTE ONTHOUDEN. ALLES WAT U DOET MOET DUS VOOR 100% kloppen, en dat is best lastig.

house of yellow denkt graag met u mee om uw visie, producten en diensten visueel kloppend te maken. we doen alles in house. zo overzien we alle stappen van een campagne.

benieuwd wat we voor u kunnen doen? 
neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Portfolio


Portfolio


PORTFOLIO

Services


Services


SERVICES OVERVIEW

 

social media beheer.png

Social Media Beheer

Wil uw organisatie het maximale uit social media halen, dan kost dat veel tijd. Tijd die wij u kunnen besparen. House Of Yellow heeft de ervaring én expertise om van uw kanalen een succes te maken. Met veel abonnees en dus een hoge ROI.

 

Videoproducties

De beste video's zijn behalve een lust voor het oog ook inhoudelijk aantrekkelijk. Daar geloven wij heilig in. Of het nu gaat om aftermovies, corporate films of de ontwikkeling van content formats. Geoptimaliseerd voor computers en mobiele apparaten. Wat voor productie u ook zoekt, House of Yellow maakt het mogelijk.

Video marketing

Video content is hard op weg om een prominente plek in de marketingmix te veroveren. Niets weet immers de aandacht van uw doelgroep beter te trekken en vast te houden. Video wekt vertrouwen en verhoogt de conversie op uw website. House Of Yellow helpt u bij de promotie van video en zorgt voor talloze views.

Instagram


Instagram


INSTAGRAM

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

Clients


Clients


CLIENTS

Contact


Contact


CONTACT

 

Our Office

1 Bogert
Eindhoven, NB, 5612 LX
Netherlands

 
 
Name *
Name